Elektrische epilatie

Voor de behandeling van hardnekkige of storende haren
Elektrische epilatie wordt toegepast om onsierlijke haren te verwijderen. Deze behandeling pakt het haarzakje aan door middel van stroom. Bij elektrische epilatie wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje gebracht waar vervolgens enkele seconden stroom wordt afgegeven zodat er warmte ontstaat die het haarzakje beschadigt/vernietigd. De techniek wordt per haar toegepast.

Wanneer elektrische epilatie?

Deze methode is uitermate geschikt voor blonde, witte, grijze of rode haren in het gelaat, omdat deze haren niet met licht- of lasertherapie behandeld kunnen worden. Bruine en/of zwarte haren kunnen ook met elektrische epilatie verwijderd worden.

Voor wie is elektrische epilatie geschikt?

Eigenlijk is elektrische epilatie voor iedereen geschikt die van storende haren af wil komen. Toch is het minder geschikt voor grote oppervlakken omdat elke haar afzonderlijk wordt behandeld. Wanneer de haren dan donker zijn gaat de voorkeur uit naar laser ontharen.

Vraag tijdens een intake gesprek welke onthaarmethode voor u geschikt is.

Omdat elke haar een eigen groeicyclus heeft zijn de haren niet na één behandeling weg. Ook factoren als medicatie, hormonen, lichamelijke gezondheid spelen een rol in de beharing en dus in de effectiviteit van de behandeling. Laat u informeren tijdens een intake.

Wij hebben ervaring bij het behandelen van transgenders die zich in- of na het transitietraject bevinden en bij het behandelen bij Hirsutisme en Hypertrichose.

Vergoedingen

Laat u tijdens een intakegesprek informeren of u in aanmerking komt voor de behandeling en wat de kosten zijn van de behandeling.

De vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar. In de meeste gevallen wordt deze behandeling (eventueel op verwijzing) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw eigen ziektekostenverzekeraar of de betreffende behandeling in aanmerking komt voor vergoeding.

Direct een afspraak maken?

Wij zijn bereikbaar via per e-mail, telefoon en whatsapp (0637502058). binnen 24 uur proberen we contact met u op te nemen.