Huidverbetering

Voor de behandeling van hardnekkige of storende haren
Jouw huid is jouw visitekaartje en heeft invloed op je totale uitstraling. Het liefst houd je je huid in optimale conditie. Maar door het voortschrijden van de jaren en de invloeden van buitenaf kan je huid er grauw, verslapt of onzuiver uit komen te zien. Ook als je last hebt van acne-littekens, pigmentvlekken of huidoneffenheden, kunnen wij uw huid en huidconditie verbeteren. Voor eerlijke en effectieve huidverbetering kunt u bij ons terecht.

Aanpak

We vinden het belangrijk dat de behandeling is afgestemd op uw wensen. Daarom plannen we altijd eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek in zodat u uw wensen bespreekbaar kunt maken, wij de huid kunnen bekijken en samen tot een behandelplan kunnen komen. De keuze van de behandeling zal dan ook afhangen van uw huid en uw wensen.

Peelings

Peelings verbeteren de structuur en zorgt ervoor dat je weer controle krijgt over de huid. Peelings verminderen acne, vervagen littekens, , egaliseren de huid, vervagen lijntjes en verbeteren de huidconditie.

Microneedling

Bij microneedling worden heel veel microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt met zeer fijne naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler en egaler wordt.

Producten

Goede huidverzorging is onmisbaar bij om huidverbetering te creƫren. We informeren je graag over goede huidproducten, wat ze doen en waarom. ook leren we je graag waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede huidverzorging dat niet alleen verzorgt maar ook de huid verbetert.

Injectables

Injectables gaan een stukje verder dan de andere behandelingen. Injectables zijn ideaal om van rimpels af te komen, tegen overmatig zweten, bij migraine of volumeverlies in het gelaat. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar Drs. Willemijn Koop. De behandelingen vinden plaats in Grou en niet bij ons in de praktijk.

Direct een afspraak maken?

Wij zijn bereikbaar via per e-mail, telefoon en whatsapp (0637502058). binnen 24 uur proberen we contact met u op te nemen.