Steeds meer mensen kiezen voor een behandeling met injectables. Om van rimpels af te komen, tegen overmatig zweten, bij migraine of volumeverlies in het gelaat.

Verschillende soorten Injectables

Er zijn verschillende soorten injectables. Met botuline toxine (beter bekend als Botox®) is het mogelijk de spierspanning in de aangezichtspiertjes te verminderen, waardoor rimpels vervagen. Ook kan botuline toxine helpen bij hyperhydrosis (overmatig zweten) en bepaalde vormen van migraine. Botuline toxine is een geregistreerd geneesmiddel, dat al vele jaren in de medische en cosmetische praktijk gebruikt wordt. Fillers worden gebruikt om diepere rimpels, maar ook volumetekorten te behandelen. Zowel botuline toxine als fillers werken tijdelijk, na een aantal maanden zijn de middelen uitgewerkt.
Wij gebruiken de injectables van Allergan: Botox®, Vistabel® en Juvederm®. Al jaren is Allergan wereldwijd de marktleider op dit gebied en verricht bovendien wetenschappelijk onderzoek met goede resultaten.  Onze plastisch chirurg kan u tijdens een vrijblijvend intake gesprek informeren over de verschillende behandelingen en u een persoonlijk advies geven.
 
Injectables , Drs. W. Koop

Drs. Willemijn Koop, plastisch chirurg

Na het gymnasium koos dokter Koop voor de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna specialiseerde zij zich in de plastische chirurgie. Tijdens haar opleiding deed zij ervaring op in verschillende ziekenhuizen en klinieken, waaronder het Medisch Centrum Leeuwarden, het Universitair Medisch Centrum Groningen en leerde zij van prof. dr. van der Lei in de Bergman Clinics. Zij is als plastisch chirurg werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden en in Nij Smellinghe in Drachten, waar zij de algemene plastische chirurgie uitvoert met een speciale belangstelling voor esthetische ingrepen. Dokter Koop is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen.
Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt dokter Koop regelmatig nascholingen en bezoekt zij congressen in binnen- en buitenland.
Dokter Koop is lid van de beroepsverenigingen de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

De behandelingen vinden plaats in Grou en niet bij ons in de praktijk.
Klik hier voor meer informatie
Voor de tarieven klikt u hier