Iedereen wil graag een mooie egale, frisse huid maar helaas zijn er veel factoren die dit in de weg staan, zoals roken, overmatige blootstelling aan de zon, acne, stress en dergelijke. Hierdoor kan de huid er grauw en onrustig uit komen te zien. Met een peeling wordt op een veilige manier het bovenste laagje van uw huid verwijderd. Hierdoor wordt een nieuwe, frisse huid zichtbaar.

Wat is het effect van een peeling?

Al na één behandeling is het effect van de meeste peelings zichtbaar. Maar voor een optimaal resultaat zijn er vaak meerdere behandelingen/peelings nodig. Per huid en huidprobleem en wens is de aanpak anders. Laat u hierover informeren bij een gratis en vrijblijvend intake gesprek.
 

Manuele peelings

Een ander woord voor een manuele peeling is ook wel een scrub. Door middel van een milde tot grove korrel wordt de huidlaag verdund.
 

Glycolzuur

Peeling

Glycolzuur valt onder de reeks Alpha-hydroxyzuren (Alpha Hydroxy Acids, AHA) en wordt ook wel fruitzuren genoemd. Glycolzuur is afkomstig van suikerriet, maar komt ook voor in suikerbieten of bepaalde vruchten. Dit zuur heeft de kleinste moleculen van de fruitzuren waardoor de peeling het diepst in de huid doordringt.Glycolzuur heeft de eigenschap om vocht in de huid te binden en de productie van collageen- en elastinevezels te activeren. Daarnaast wordt de hoornlaag verweekt waardoor het huidverschilferingsproces wordt versnelt en heeft glycolzuur een ontstekingsremmende werking.
 

Primary Pumpkin

De Primary Pumpkin Resurfacer werkt onder andere op basis van pompoen enzymen. Deze enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen in de opperhuid. Tevens werkt het als één van de krachtigste antioxidanten die schadelijke stoffen aanpakt. De Alpha Hydroxy zuren en Beta Hydroxy zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt.*
De Primery Pumpkin Resurfacer is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij:

   • Anti-aging
   • Acne
   • Pigmentatie

 

Salicylzuur

De Salicylic Resurfacer werkt op basis van salicylzuur. Salicylzuur is van nature aanwezig in bergthee en suikerberk. Salicylzuur is een Beta Hydroxy Acid die keratolytisch (ontschilferend effect, de hoornhuid wordt verweekt) werkt op het huidoppervlak. Tevens draagt het bij aan een betere opname van ingrediënten. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en voornamelijk voor een vette, ontstoken acne huid door de talgoplossende werking van Salicylzuur.
De Salicylic Resurfacer kan worden ingezet bij:

   • Vette huiden
   • Acne

 

Mango Brite

De Mango Brite Resurfacer werkt op basis van melkzuur. Melkzuur heeft een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigment problemen te behandelen of de huid op te frissen. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie en zorgt voor een intense hydratatie. De stamcellen zorgen ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt. Deze peeling is dan ook uitermate geschikt voor donkere huidtypen.
De Mango Brite Resurfacer is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij:

   • Pigmentatie
   • Gevoelige huid

 

TCA-Salicylzuur

Trichlorazijnzuur (TCA) is een organisch zuur. Deze stof ontdoet de natuurlijke celeiwitten van hun wateromhulsel, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en werkt mede door het huidoppervlak te egaliseren. Nadat de huid hersteld is, ziet ze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit.*
De TCA/Salicylic peel kan worden ingezet bij:

   • (acne) littekens
   • Anti-aging
   • Diepere pigmentatie
   • Grove poriën

 

Skinbrite

Deze peeling is zeer geschikt om alle huidtypen te behandelen met pigmentatieproblemen als Melasma, Post inflammatoire hyperpigmentatie en acne condities. De peeling verheldert de huidtint en vermindert pigmentatie, zorgt voor een zachter en gladder oppervlak en hydrateert de droge vochtarme huid.
De Skinbrite peel kan worden ingezet bij:

   • Melasma
   • Post inflammatoire hyperpigmentaties
   • post acne

Klik hier om een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake te maken en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn.
peelings