Als eerste praktijk starten wij met het collectief aanbieden van laser behandelingen!
Doordat we collectief laser ontharen kunnen we dit veel goedkoper dan normaal doen zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, veiligheid en effectiviteit.

Wat betekent dit voor u?

Waarom dit collectief?

Laser ontharen is dé manier om definitief te ontharen maar helaas zijn de behandelingen vaak prijzig omdat laser apparatuur ontzettend duur is. Natuurlijk kunnen we een goedkoper apparaat gebruiken waardoor de prijzen lager worden maar dan zouden we inleveren op kwaliteit, effectiviteit en veiligheid en dat is absoluut geen optie.
Om de kosten zo laag mogelijk te houden komen we met het initiatief om collectief een weekend laser behandelingen aan te bieden. In relatief korte tijd worden veel mensen behandeld waardoor we de behandelingen goedkoper kunnen aanbieden zonder dat de kwaliteit, effectiviteit of veiligheid achteruit gaat. Sterker nog: We werken met de gouden standaard als het gaat om definitieve haarreductie: Lightsheer Diode Laser!
Er is bewust gekozen voor het weekend zodat iedereen kan deelnemen en uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Hierdoor hopen we op meer klanten waardoor uw prijs lager wordt!

Ik heb interesse, en nu?

1] Mocht u interesse hebben in het definitief/collectief laserontharen dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven via onderstaand formulier.
2] Er wordt contact met u opgenomen op een door u gekozen manier en een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek kunt u uw wensen bespreekbaar maken en wordt u verteld hoe het in zijn werk gaat.
3] Houd u alstublieft rekening met het volgende:

  • Vanaf 6 weken voor aanvang behandeling tot en met de laatste behandeling, raden wij epileren en harsen van het haar af. Indien noodzakelijk alleen scheren.
  • Vanaf 6 weken voor aanvang behandeling niet bewust te gaan zonnen.

Laserstralen worden aangetrokken door een zongebruinde huid en werken dan niet effectief genoeg. Wij adviseren ook om gedurende 6 weken na de laserbehandeling niet te gaan zonnebaden (niet in de natuurlijke zon of onder de zonnebank en ook geen zelfbruinende crème te gebruiken). Het is dus wel even van belang om hiermee rekening te houden wanneer u vakantieplannen heeft.
Het meest effectief is om eens in de 6 weken te behandelen i.v.m. de haargroeifases. Hier zijn de data op aangepast.

Behandeldata

De behandelingen zijn met een frequentie van 6 weken:

  • 3 De eerste behandeldag is op 14-15 oktober, Aansluitend om uw behandeling te vervolgen gaan we door op:
  • 2e behandeldag 25-26 november
  • 3e behandeldag 6-7 januari
  • 4e behandeldag 17-18 februari
  • 5e behandeldag 31 maart en 1 april
  • 6e behandeldag 12-13 mei
  • 7e behandeldag 23-24 juniHet is van belang dat wanneer u deelneemt aan deze actie, u deze dagen vrijhoudt in uw agenda.