Dit zijn wij

De praktijk

Huidtherapie Alders is de praktijk voor huid- en oedeemtherapie, gevestigd in Het Voel Je Goed Centrum in Leeuwarden.

De lokatie is rolstoeltoegankelijk en biedt ruime parkeergelegenheid.

Indien u wegens gezondheidsredenen niet in staat bent om de praktijk te bezoeken is het in overleg mogelijk om thuis behandeld te worden.
Onze diensten

Behandelingen

U kunt hier terecht voor de behandeling van overbeharing, acne, vaatafwijkingen, pigmentafwijkingen, littekens, huidveroudering en alle andere huidproblemen.

Daarnaast geven we informatie en advies op het gebied van de huid en meten we therapeutische elastische kousen, drukkleding en andere drukverbanden aan.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Visie

In onze praktijk werken we volgens de laatste onderzoeken en richtlijnen. Naast kwaliteit vinden we informatie voorziening erg belangrijk. Dit vind u terug op onze website die bomvol nuttige informatie staat, schrijven we regelmatig blogs over nieuwe ontwikkelingen, handige weetjes en gaan we dieper in op huidproblemen en behandelingen.

Daarnaast zijn onze behandelingen niet alleen nuttig maar ook informatief. Dit doen we zodat u ook thuis goed voor uw huid kan zorgen en u niet afhankelijk van onze therapie wordt.

Zorg op maat en zelfredzaamheid staat hoog in ons vaandel. Enkel een behandeling in de praktijk is voor ons niet effectief genoeg, zelf management (indien mogelijk) is een groot onderdeel van onze therapie├źn . We streven naar een prettig en actieve samenwerking tussen pati├źnt en huidtherapeut.

Praktische zaken

U kunt bij de huidtherapeut terecht met een verwijzing van arts of specialist of u kunt op eigen initiatief komen. Voor een aantal behandelingen kunt u in aanmerkingen komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar, in de meeste gevallen is dit vanuit het aanvullende pakket.

In Het Voel Je Goed Centrum in Leeuwarden zijn we gevestigd op de tweede etage aan het einde van de gang. Een lift is aanwezig en de wachtruimte voor in de gang (bij de lift). Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen, whatsappen met 0637502058 of mailen naar info@huidtherapie-alders.nl

Heeft u een huidprobleem of andere vraag?

Heeft u een huidprobleem of andere vraag? Wij zijn bereikbaar via per e-mail en whatsapp (0637502058) binnen 24 uur proberen we contact met u op te nemen.