Huidproducten

Onze merken
Huidproducten zijn onmisbaar bij de behandeling van huidproblemen en bij huidverbetering. Onze huidproducten zijn met zorg gekozen met een kritische blik naar de ingrediënten. Je mag dan ook wat verwachten van de producten die wij aanbieden. Wij zijn, net als de merken zelf, open over de ingrediënten en helder over de verwachtingen, zo kom je niet voor verassingen te staan. Hieronder kan meer lezen over de merken waarmee wij werken maar we staan voor je klaar als je aanvullende informatie wenst of nog met vragen zit.

Dermasence

Medische huidverzorging, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen, voor de dagelijkse verzorging voor elk huidtype en biedt goede ondersteuning bij de behandeling van huidproblemen.

De producten bevatten een hoog percentage aan farmacologische werkzame stoffen die bewezen effectief zjin. Het bedrijf is ooit eerst begonne met basisproducten voor dermatologen en apothekers maar is later uitgegroeid tot een volledige medische huidverzorgingslijn.

De producten zijn zo veel mogelijk zonder parfum en alcohol en worden goed verdragen door alle huidtypes.
Dermasence heeft ook specialistische producten om in te zetten bij wonden en eczemen.

Meditopics

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics-productserie.

Deze producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten en dermatologen. U zult ze niet aantreffen op andere commerciële verkooppunten, hetgeen zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen alle disciplines.

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen.

De serie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonebeschermingsproducten , een masker en een vloeibare make-up op waterbasis.

Eucerin

Wij werken graag met ze zonbescherming van Eucerin.

Het Eucerin Sun Protection-assortiment biedt totale bescherming tegen schade door de zon en heeft een zonnebrandmiddel voor elk huidtype. Alle producten bieden een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA- en UVB-filtersysteem en huidcelbescherming en veel daarvan bieden ook DNA-bescherming. Er zijn speciale zonnebrandmiddelen voor verschillende huidtypes (normaal, droog, vet, gevoelig voor acne) en voor het gezicht en het lichaam.

Er zijn zelfs zonnebrandmiddelen die geschikt zijn voor huidaandoeningen zoals zonneallergie, acne of een huid die gevoelig is voor acne, en atopische dermatitis.

Alle formules hebben een lichte textuur, zijn gemakkelijk uit te smeren en trekken snel in de huid. Er worden alleen geselecteerde actieve ingrediënten gebruikt waarvan klinisch is bewezen dat deze doeltreffend zijn en goed worden verdragen.

Direct een afspraak maken?

Wij zijn bereikbaar via per e-mail, telefoon en whatsapp (0637502058). binnen 24 uur proberen we contact met u op te nemen.