Wegens succes herhaald: Collectief laser ontharen

oktober 12, 2016
Melinda Alders

Het eerste collectief laser ontharen is inmiddels in volle gang en is een daverend succes! Meer aanmeldingen dan gehoopt voor het eerste collectief, en zo’n succes dat we hebben besloten om een tweede collectief laser ontharen op de kaart te zetten.Vanaf nu is de inschrijving weer gestart en loopt tot 5 december.

Voldoende aanmelding = nieuwe dag laser ontharen voor gunstige prijzen.

Tweede collectief laser ontharen

Voor de mensen die (al lijkt me dat sterk) niets hebben vernomen van het eerste collectief ontharen, leg ik het even uit:

Waarom collectief laser ontharen?

Laser ontharen is dé manier om definitief te ontharen maar helaas zijn de behandelingen vaak prijzig omdat laser apparatuur ontzettend duur is. Natuurlijk kunnen we een goedkoper apparaat gebruiken waardoor de prijzen lager worden maar dan zouden we inleveren op kwaliteit, effectiviteit en veiligheid en dat is absoluut geen optie.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden komen we met het initiatief om collectief een weekend laser behandelingen aan te bieden. In relatief korte tijd worden veel mensen behandeld waardoor we de behandelingen goedkoper kunnen aanbieden zonder dat de kwaliteit, effectiviteit of veiligheid achteruit gaat. Sterker nog: We werken met de gouden standaard als het gaat om definitieve haarreductie: Lightsheer Diode Laser!

Er is bewust gekozen voor het weekend zodat iedereen kan deelnemen en uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Hierdoor hopen we op meer klanten waardoor uw prijs lager wordt!

Hoe gaat het in zijn werk?
U kunt zich vrijblijvend inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.

[ujicountdown id=”test” expire=”2016/09/20 00:00″ hide=”true” url=”” subscr=”Collectief laserontharen” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Ja, ik schrijf me in!


 

Wij nemen dan contact met u op om een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek in te plannen. We bespreken dan met u de (on)mogelijkheden en u heeft de mogelijkheid uw vragen te stellen en problemen kenbaar te maken. Vervolgens kunt u besluiten deel te nemen aan het collectief.

Meer informatie over de actie vind u op de actie pagina.
Meer informatie over laser ontharen vind u op de laser pagina.
Meer informatie over overbeharing vind u hier.

 

Let op: Voor deze actie geldt een minimaal aantal deelnemers. Wanneer dit niet kan worden behaald bestaat er de mogelijkheid dat uw behandeling wordt geannuleerd. Help ons én uzelf door onze berichtgeving op de sociale media te delen!

laserontharen mannen

Meer berichten