GIVEAWAY van een gratis behandeling laser ontharen.

september 10, 2018
Melinda Alders

Dankzij jou hebben wij wat te vieren!

Huidtherapie-alders.nl

Social media

GIVEAWAY

Like & reageer op dit bericht op Facebook!

Win een gratis behandeling laser ontharen!

Ik wil je samen met mijn team bedanken voor de steun in de afgelopen jaren! Mede dankzij jou hebben we voortaan altijd een Lightsheer Diode Laser beschikbaar.

Om dit te vieren geven we 2 keer een gratis behandeling laser ontharen weg!

Melinda Alders,

Waarom deze actie?

Door vele enthousiaste cliënten en prachtige resultaten kunnen we melden dat we vanaf 1 oktober voortaan elke dag over de Lightsheer Diode Laser beschikken.

Hier zijn we best een beetje trots op als jong bedrijf maar ook dankbaar voor het vertrouwen en de enthousiasme van onze cliënten. Mede doordat cliënten en wellicht ook jij, jouw postieve ervaringen en resultaten delen met anderen kunnen we blijven groeien.

Om jullie te bedanken en om dit te vieren geven we 2 keer een gratis behandeling laser ontharen (tot een waarde van maximaal €200) weg.

1e winnaar bekend bij 2000 likes op onze facebookpagina.

De winnaar van de eerste gratis behandeling wordt via onze nieuwsbrief bekend gemaakt bij 2000 likes op onze facebook pagina. Als jij de winnaar bent wordt er per mail contact met je gezocht. Vergeet je dus niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Vaste klanten maken twee keer kans!

Als extra actie maken onze vaste klanten twee keer kans op een gratis behandeling.
Je bent al aan het laser ontharen bij ons? Of ben je sowieso al van plan om voordelig en veilig te gaan laser ontharen?

Als je voor 1 december bij ons op intake bent geweest en een afspraak hebt staan voor een laser ontharingsbehandeling. Dan maak jij twee keer kans op een gratis behandeling.

Op 5 december verloten we een tweede gratis behandeling onder alle mensen die voor 1 december een afspraak hebben gemaakt .

Maak dus voor 1 december een afspraak om nog meer kans de maken op een gratis behandeling.

Volg de onderstaande stappen om mee te doen!

Like & Comment op dit Facebook bericht!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wat kan je nog meer doen?

 • Tag een vriend in de reacties!
 • Deel het bericht met al je vrienden.
 • Like onze Facebook pagina
 • Maak een afspraak voor een intake gesprek.
 • Actievoorwaarden en spelregels

  1. Winacties en Giveaways worden uitgeschreven door Melinda Alders onder de handelsnaam Huidtherapie Alders gevestigd te Leeuwarden. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

  2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld of alle andere acties zoals beschreven hebt ondernomen. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

  3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

  4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag, winactie of giveaway.

  5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

  6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie, prijsvraag of giveaway.

  7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

  8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

  9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

  10. Melinda Alders/Huidtherapie Alders kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

  11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

  12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

  13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Melinda Alders/Huidtherapie Alders voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Je ontvangt na deelname aan de winactie ook maandelijks een e-mail met met daarin het laatste nieuws. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail

  16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Melinda Alders/Huidtherapie Alders.

  17. Melinda Alders/Huidtherapie Alders handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

  18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

  19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

  20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Huidtherapie Alders, Voel Je Goed Centrum, Fonteinland 7c
  8913 CZ Leeuwarden. e-mail: info@huidtherapie-alders.nl . Je ontvangt uiterlijk binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

  Meer weten over laser ontharen?

  Haren kunnen erg storend zijn. Het steeds scheren/epileren/harsen doet nou ook niet veel goeds met de huid. Ben je hier helemaal klaar mee en wil je de volgende zomer niet druk hoeven maken om de ongewenste haren? Wellicht is laser ontharen dan wat voor jou.

  Voor wie is laser ontharen geschikt?

  Laser ontharing is geschikt voor mannen en vrouwen die zich storen aan beharing en dit definitief willen verwijderen. De haren moeten we donker gepigmenteerd zijn.

  Lichte haren behandelen we door middel van elektrische epilatie. De huid mag ook niet donkerder zijn dan de kleur van de haren, door bijvoorbeeld zonnen(banken).

  In principe kunnen we op elke plaats laser ontharen. Te denken aan:

  • Gezicht;
  • Oksels;
  • Benen;
  • Bikinilijn /brazilian;
  • Borst;
  • Rug;
  • Uitdunnen van baard.

  Meer informatie:

  Ja, ik wil graag starten met laser ontharen, en nu?

  Kijk op onze website op de pagina laser ontharen onder het kopje behandelingen. Hier vind je veel informatie over de behandeling en de mogelijkheden. Je kan ook contact met ons opnemen of langskomen voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek om de mogelijkheden te bespreken.


  • Lees meer over laser ontharing
  • Lees vooral bovenstaande tips goed door om goed voorbereid te starten! Wij zijn bereikbaar via per e-mail, telefoon en whatsapp (0637502058). binnen 24 uur proberen we contact met u op te nemen.

Meer berichten